A A A

Wędzarnie elektryczne Smokehouse

Proponujemy Państwu profesjonalną wędzarkę elektryczną  Smokehouse, która jest całkowicie polskim produktem skonstruowana dla szefów kuchni, restauracji i hoteli a także amatorów sztuki kulinarnej.

Wędzarka o wymiarach 2 x 1/1 GN na 5-ciu poziomach może uwędzić np.:

  • 20 filetów łososia o wadze 60 kg lub 90 kg mięsa
  • 100 pstrągów w pozycji pionowej w dwóch poziomach lub 100 polędwiczek wieprzowych

Zbudowana jest z blachy nierdzewnej wysokiej jakości spełniającej normy higieniczne do pracy w restauracjach i hotelowych kuchniach.

Chef's Smokehouse jest dostosowany do wędzenia w poziomie na rusztach wędzarniczych jak i w pionie (88 cm długość produktu)

 

Dane techniczne:

  • Zasilenie 230 V
  • Grzałka elektryczna grzejąca patelnię z wiórkami1000 watt
  • Grzałka elektryczna do podtrzymywania temperatury wędzenia 800 watt
  • Płynna regulacja utrzymywania stałej temperatury wędzenia za pomocą termostatu
  • Termometr wskazujący temperaturę w komorze wędzarniczej do 140 stopni C
  • Wymiary zewnętrzne urządzenia to:  2 x 1/1 GN wysokość 1210 mm x szerokość 535 mm x głębokość 645 mm
  • Możliwość zamówienia mniejszej 1/1 GN tj. wysokość 1210mm x szerokość 535 mm x głębokość 325 mm
  • Waga urządzenia około 70 kg 2 x 1/1 GN
  • Karta gwarancyjna
  • Przepisy na podstawowe marynaty, sposoby przygotowania i wykonania wyrobów wędzonych.

Bardzo przydatnym (opcjonalnym) elementem wyposażenia wędzarki jest wózek-podstawa na kółkach: z szufladą na wiórki wędzarnicze. - dostępny osobno

ZAPRASZAMY DO SKLEPU INTERNETOWEGO (MENU GÓRNE) W CELU ZAPOZNANIA SIĘ Z CENAMI NASZYCH PRODUKTÓW..

 

wędzarnie, wędzarnie elektryczne

 


POLECANE

 

Sklep wędzarnie       Wędzarnie Bradley Smoker       Wędzarnie domowe       Wędzarnie, akcesoria wędzarnicze       Usługi informatyczne       Polecam program KPiR SBM wędzenie      

 

statystyka